Thuis Best Parkstad

Thuis Best Parkstad bemiddelt in professionele begeleiding aan ouderen in de regio Parkstad. Ons doel is het voorkomen of opheffen van een sociaal isolement/eenzaamheid onder onze cliënten.

Wij koppelen door ons gescreende begeleiders aan onze cliënten. Onze begeleiders komen bij onze cliënten aan huis en bieden o.a. de volgende diensten/activiteiten aan: gezelschap, begeleiding naar uitstapjes, hulp met lichte schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, begeleiding naar afspraken met huisarts/specialist, hulp met het opstellen van een weekplanning, samen boodschappen doen, samen koken/eten, begeleiding naar activiteiten buitenshuis etc. De cliënt mag hierin zijn/haar wensen duidelijk maken.

Thuis Best draagt zorg voor de volledige administratie in deze en zorgt dat de begeleiders voldoen aan de door ons gestelde eisen. Denkt u hierbij aan: een gekwalificeerd diploma of voldoende werkervaring, het volgen van een reanimatie/EHBO-cursus en het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Wij evalueren de door ons geleverde diensten regelmatig en zorgen zo dat onze cliënten na een tijd kunt zeggen 'Ja, Thuis is het Best'.