Wijnhandel-Slijterij Vinitor

Wijnhandel-Slijterij Vinitor is een drankenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor al uw gedistilleerd, wijnen, speciale bieren en cadeau verpakkingen.

Er worden bier- en wijnpakketten op verzoek gemaakt, maar er staan ook altijd kant-en-klare cadeaupakketten.

Er is altijd een gediplomeerd iemand in de winkel aanwezig, die u kan voorzien van een goed en passend advies.

Mocht u twijfelen over een aankoop, dan zijn er diverse dranken te proeven, zodat u altijd een goede keuze maakt

Mocht u op zoek zijn naar een speciale drank, dan is er een mogelijkheid om deze te bestellen, zodat u uw favoriete drank toch kunt drinken.

Of het nu gaat om wijn, bier of gedistilleerd, Wijnhandel-Slijterij Vinitor zoekt het voor u uit.

Elke maand zijn er diverse acties op de wijnen en sterke drank. Naast de standaard merken, staan er ook exclusievere merken whisky's, rum, Calvados, Cognac, Grappa, Likeuren en noem maar op.

Mocht u voor een relatiegeschenk op zoek zijn naar een speciaal cadeau, dan kunt u altijd in overleg een geschenk laten samenstellen, waarbij u zelfs uw logo op een dergelijke verpakking of fles kunt laten drukken.

Peggy, Bjorn en Ine heten u van harte welkom in dè speciaalzaak voor al uw gedistilleerd, wijnen, speciale bieren en cadeau verpakkingen.

Wij zijn gelegen op Kerkplein 64 te Voerendaal, waarbij u altijd gratis kunt parkeren op het Kerkplein of recht tegenover de winkel.

Met Alka Parket Design als overburen en Flowerfriends en Furentha Schoenmode als buren is Voerendaal hèt dorp voor al uw boodschappen!

Graag tot ziens!

Namens Peggy, Bjorn en Ine.