Tandprothetische Praktijk Voerendaal

De tandprotheticus is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Dit kan een volledige prothese of een gedeeltelijke prothese zijn, of een prothese op implantaten. 

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese, werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij met u uw persoonlijke wensen. Na enige bezoeken aan de tandprotheticus beoordeelt hij samen met u de, in was gemaakte, proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij zorgvuldig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk. Pas als alles goed is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst.

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit, worden er ongeveer zes bezoeken aan de tandprotheticus gebracht. De tandprotheticus kan de kosten direct bij uw zorgverzekeraar declareren. Uw tandprotheticus kan u daarover voorlichten.

Bij Tandprothetische Praktijk Voerendaal staan individuele zorg en aandacht voorop. Wij nemen alle tijd voor onze patiënten, zowel bij het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses als bij het geven van vrijblijvend advies. Bij het maken van afspraken houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen van de patiënt, bijvoorbeeld als iemand een voorkeur heeft voor de ochtend- of de middaguren. Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, is het mogelijk om u aan huis te behandelen. 

Onze praktijk is geopend van:

Ma t/m do: 9-18 uur, op vrijdag van 9-15 uur en op zaterdag van 10-13 uur.

Voor spoedgevallen altijd bereikbaar. Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.

U kunt bij ons terecht voor:

- Gratis gebitscontroles

- Nieuwe gebitsprotheses

- Implantaten,

- Rebasingen (passend maken van oude protheses)

- Gedeeltelijke gebitsprotheses

- Behandeling van pijnplekjes

- Reparaties (klaar terwijl u wacht)

Een gebitsprothese is na ongeveer vijf jaar toe aan vervanging.

Dit merkt u aan:

  1. Het losser zitten van de gebitsprothese
  2. Pijnplekjes in de mond
  3. Het breken van de gebitsprothese

Wanneer u bovenstaande problemen herkent, neem dan contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvend advies.

Remi van Kessel, tandprotheticus