Virtual | Personal | Management Assistent = Ondersteunen, adviseren en ontzorgen van drukbezette ondernemers

Zakelijke dienstverlening in de vorm van Virtual | Personal | Project | In-House | Event assistent | afgestemd op ieders specifieke wensen. Met mijn bedrijf ondersteun en adviseer ik drukbezette ondernemers die verder willen groeien, het beste uit hun bedrijf willen halen, positief in de wereld staan en met een frisse blik naar hun onderneming kijken. Persoonlijke aandacht, professionele ondersteuning en een oplossingsgerichte houding staan in mijn werkzaamheden centraal. Door mijn gedrevenheid is mijn focus te alle tijden gericht op hoe ik jou als ondernemer verder kan helpen belastende werkzaamheden, van je over te nemen en zorg te dragen voor de dagelijkse sturing binnen je bedrijf.

De dagelijkse random werkzaamheden waar jij als ondernemer liever niet mee bezig wilt houden, waar je moeite mee hebt en/of geen tijd voor hebt neem ik van je over. Naast officemanagement werkzaamheden, ondersteunende werkzaamheden op het gebied van communicatie, websitebeheer en social media, kan ik onder jouw supervisie contact leggen met werknemers, klanten of zakenpartners en gelijk vanuit verrassende perspectieven meedenken over de organisatie van het bedrijf. SMO staat voor energie en expertise in jouw onderneming. Wanneer en hoe jij dat wenst, op locatie of op afstand. Dat is een onderdeel van mijn vak. Ik sta altijd voor je klaar. Het moderne werken. Gestructureerd, positief en rust brengend. Zodat jij je als ondernemer bezig kunt houden met hetgeen jij goed in bent en jij je geld mee verdient!

Starremans Managementondersteuning staat voor: ★ Inspireren, motiveren en ondersteunen ★ Creativiteit ★ Kennis en ervaring ★ Persoonlijke ontwikkeling en ander-ontwikkeling ★ Aanzetten tot verandering ★ Passie voor ondernemen, delen en overbrengen ★ Realiseren van je ambities ★ Ontwikkeling van je unieke vaardigheden ★ Aangaan van succesvolle relaties

Ben jij die drukbezette ondernemer die op zoek is naar flexibele ondersteuning, van een paar uur per maand, meerdere uren per week, virtueel of op locatie. Het is geheel aan jou voor welke ondersteuning je kiest. Ik ben je graag van dienst! Of wil je gewoon even samen brainstormen! Neem dan gerust contact met mij op!