Bij Sharana kun je terecht voor alternatieve geneeswijzen, holistische geneeskunst en energetische therapie waaronder diverse behandelingen en opleidingen, bewustwording, coaching, soundhealing met klankschalen, frequentietherapie en bioresonantie m.b.v. de Healy, (gereinigde en opgeladen) edelstenen, mineralen en kristallen, handgemaakte Orgonite producten, aardingsproducten, Atman Buddhi Concentration/ABC lichtinstrumenten, Chi etherische oliën, i-Doh’s, diverse spirituele artikelen en reading d.m.v. Lenormand kaartlegging.

De behandelingen, die door een erkend alternatief therapeut gegeven worden, zijn: Access Bars, Soul Body Fusion, Reiki en de volgende Access Bodyprocessen: Energetic Facelift (voor een lift van zowel de energie als het lichaam), TSS Trauma & Shock, TSS Vicieuze Cirkels, Drugs & Perfectionisme, MTVSS (bij lichamelijke blokkades en als boost voor het immuunsysteem), Cellular Memory (bij fysiek trauma en littekenweefsel) en Biomemetic Mimicry (bij het oppikken van energieën, gedachten en overtuigingen van anderen). Tijdens een healing wordt er tevens gebruik gemaakt van de energie van diverse edelstenen, mineralen en kristallen.

Er worden opleidingen gegeven in: Access Bars, Soul Body Fusion, Usui Reiki 1 t/m Master, Kundalini Reiki 1 t/m Master, Shambhala Oneness 1 t/m Master en de Sirius Energie Methode (SEM).

Een kaartlegging kan in bepaalde zaken wat meer informatie en inzicht geven. Afgestemd op de energie van de ontvanger worden de kaarten gelegd en vervolgens wordt er samen gekeken wat de kaarten te vertellen hebben. Dit kan bijv. gaan over liefde, werk, gezondheid en financiën: wat belangrijk is voor de ontvanger op het moment van de legging komt naar voren.

Tijdens een coachingstraject, gegeven door een gecertificeerd life coach, vinden er diverse behandelingen plaats en kijken we daarnaast samen naar (de onderliggende oorzaak van) bepaalde gedachten, problemen, blokkades, overtuigingen, conditioneringen, klachten, ziekten, relaties en (gedrags)patronen en naar hoe deze kunnen worden verbeterd/doorbroken/opgelost. We kijken dieper dan de gebruikelijke symptoombestrijding en komen zo steeds meer tot de kern. Laagje voor laagje ontdoe je je van de rol die je (onbewust en veelal ongemerkt) hebt aangenomen en altijd hebt gespeeld om je familie, je omgeving en de maatschappij te pleasen. Je gaat weer ervaren hoe het is om te leven vanuit je hart en ziel zodat je weer je prachtige authentieke zelf wordt. Er ontstaat meer bewustzijn en ruimte voor ontwikkeling en groei: je gaat anders tegen het leven aankijken, krijgt meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel. Het kost je allemaal niet meer zoveel moeite en inspanning als voorheen, maar je komt in een flow waarin het vanzelf stroomt. Dit zijn vaak geen veranderingen van vandaag op morgen, maar dit is een transformatieproces waar ik je met dit intensieve coachingstraject graag bij help.

Orgonite is een energietransformator die, met behulp van de erin verwerkte kristallen en metalen, negatieve energie omzet in positieve energie en beschermt tegen straling van elektrische apparatuur en WiFi (ook wel elektrosmog genoemd). De orgonite producten van Sharana worden met de hand gemaakt en op jou (of op jouw wensen) afgestemd. Naast de vorm van de orgonite, kun je ook de edelstenen, kleuren en symbolen die erin verwerkt worden kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om de as van uw overleden dierbare(n) te verwerken in een Orgonite hanger of piramide.

Sharana is tevens officieel Enagic Kangen Water distributeur. Kangen Water heeft een gezonde werking door zijn 3 unieke eigenschappen: Het is alkalisch, microgeclusterd en zit boordevol antioxidanten. Probeer dit unieke water nu een maand lang GRATIS uit en ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Kijk op de website voor meer informatie, recensies en een aantal handige GRATIS tools, zoals een kaartje uit het Engelen Tarot deck, een e-book over groei en een meditatie...