RRA N.V.

RRA advocaten te Voerendaal (regio Parkstad) is een jonge, moderne en groeiende organisatie. Ons kantoor is deskundig, persoonlijk, ondernemend en nuchter. Wij houden van ons vak en hebben hart voor onze klanten. Succes en klanttevredenheid gaan hand in hand. Vandaar onze visie, gebaseerd op vier pijlers.

Al meer dan 15 jaar levert ons kantoor haar klanten het beste juridisch werk. RRA Advocaten is dan ook een bekend en hoog gewaardeerd advocatenkantoor in Zuid-Limburg en met name in de regio Heerlen. Ons kantoor verricht echter ook werkzaamheden over heel Nederland.

RRA Advocaten bestaat uit zeven advocaten.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, faillissementsrecht, Intellectuele eigendom en omgevingsrecht. Zij hebben ruime ervaring en werken binnen specifieke rechtspraktijken als huur- en bouwrecht, ontslagrecht en arbeidsvoorwaarden en faillissementsrecht. Tevens volgen onze advocaten voortdurend aanvullende specialistische opleidingen en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening permanente aandacht krijgt