Heeft u moeite met het verkrijgen van zakelijke financiering?

Banken zijn de afgelopen jaren steeds terughoudender geworden met kredietverlening aan het MKB. Een korte historie, onvoldoende zekerheden, onvoldoende winst, onvoldoende vermogen of onvoldoende kredietbehoefte zijn voor banken meestal redenen om niet te willen financieren. Gelukkig zijn er voor ondernemers voldoende alternatieven om toch hun financieringsbehoefte in te kunnen vullen.

PECULIUM© - werkkapitaal voor MKB, is een intermediairbedrijf dat gespecialiseerd is in alternatieve werkkapitaaloplossingen voor het MKB. Peculium is Latijn voor ‘werkkapitaal’. Wij richten ons op MKB bedrijve. Samen met de MKB ondernemers toetsen wij de mogelijkheden voor alternatieve vormen van werkkapitaalfinanciering zoals ondernemersfondsen, sale-and-lease-back, factoring, informal investors, crowdfunding, participaties, inkoopfinanciering etc.

Ondernemers die niet in aanmerking komen voor een financiering bij de bank kunnen via de oplossingen van PECULIUM© vaak toch geholpen worden.

PECULIUM© heeft samenwerkingsovereenkomsten met een groot aantal maatschappijen en investeerders die sterk variëren in specialisatie, werkwijze, voorwaarden en tarieven. Hierdoor kunnen wij gevestigde en startende MKB ondernemers passende werkkapitaaloplossingen bieden. Vaak zijn dit oplossingen waarvan zij het bestaan (nog) niet kennen, waarvan ze denken dat ze er niet voor in aanmerking komen of waarvan ze onterecht denken dat ze te duur zijn.

Door onze expertise kunnen wij in de complexe materie van werkkapitaaloplossingen snel en doeltreffend de verschillende oplossingen en aanbieders met elkaar vergelijken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten de beste aanbieding(en) selecteren. 

Naast onze core-business adviseren en bemiddelen wij onze klanten ook op het gebied van overige aanverwante diensten en producten als debiteurenbeheer, incassoprocedures en creditchecks.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Kijk dan op www.werkkapitaalvoormkb.nl

of bel vrijblijvend: 06-15264556

Gaston Bemelmans

PECULIUM© - werkkapitaal voor MKB