Nordwand is een nieuw bureau dat zich richt op online marketing, website ontwikkeling, Goole vindbaarheid en multimedia creatie. Nieuw... maar niet groen. Met meer dan 15 jaar ervaring is jouw project bij ons in perfecte handen.

De naam Nordwand weerspiegelt de manier waarop wij projecten aanpakken. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Een noordwand beklimming is steiler, gevaarlijker en mooier. Dat zorgt voor een extra aansprekend eindresultaat.

Meer dan een website

Nordwand is niet zomaar een 13-in-een-dozijn web designer. Wij ontwikkelen een unieke, voor u op maat gemaakte website. Een site die uw doelgroep aanspreekt, inspireert en aanzet tot actie. Boodschap, inhoud, design, SEO en techniek vormen samen een raderwerk van Zwitserse precisie.

Responsive web design

Desktop, laptop, tablet, smartphone, groot, klein, horizontaal of verticaal. Door gebruik te maken van de nieuwste fluid en responsive design technieken zorgen wij ervoor dat uw nieuwe website op ieder scherm en met iedere browser perfect oogt.

Google SEO [ Search Engine Optimisation ]

Uw boodschap verdient het om gehoord worden. Dat staat of valt met gevonden worden. Helaas is Google vindbaarheid niet te koop in een literpak. Zoekmachine optimalisatie is een gespecialiseerd, continu proces dat plaatsvindt op technisch en inhoudelijk niveau. Of het nu Google, Bing of Yahoo is... Nordwand SEO maakt het verschil tussen ondergesneeuwd raken en boven het landschap uitsteken.

Internet marketing

Het actualiseren, analyseren, bijsturen en bijschaven van uw online presence zijn cruciale aspecten van een perfect werkende online marketing strategie. Daarom continueren wij onze inzet ook op het moment dat uw nieuwe website 'live' staat.